Home Despre noi Casa tipografica

Casa tipografica

Email Imprimare PDF
Casa tipografica

Societatea comercială Casa Tipografică Internaţional a luat fiinţă în anul 2001 fiind înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/5700/ 11.06.2001, C.I.F.: RO 13955301, cu sediul în Bucureşti, Str. Zamora, nr. 1A, Sector 4., Cod Poştal 040954. Activitatea principală, conform codului C.A.E.N. este 1812 – Activităţi de tipărire.

DE 22 ANI LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRA! Încă de la înfiinţare societatea noastră a avut o relaţie de colaborare foarte bună atât cu societăţi private cât şi cu societăţi bugetare. Menţionăm că nu figurăm cu debite restante la nici una din aceste instituţii şi nici la furnizorii noştri interni şi internaţionali de la care achiziţionăm materia primă (Sun Chemical SRL, M. Huber România SRL, Antalis S.A., Europapier România SRL, Comatchim S.A., RPD - Romanian Paper Distribution SRL, Agressione Group SRL, Boettcher, etc.). De asemenea, achităm la timp contribuţiile obligatorii către stat ca urmare a faptului că participăm activ la diverse licitaţii în domeniul tipografic cu diverse instituţii (ex. Distrigaz, Electrica Muntenia Sud, Radet, S.N.T.C.F.R. "CALATORI“ (GEVARO) S.A. etc.).
Ne-am câştigat în timp parteneri de afaceri fideli dintre care menţionăm McDonald's, S.N.T.C.F.R. "CALATORI“ S.A., Federaţia Română de Fotbal,  S.C. Interliner S.R.L., Federaţia Română de Yachting, C.L.B. S.A., Angela Com S.R.L.. Această colaborare îndelungată a fost posibilă datorită calităţii produselor noastre, a seriozităţii şi promptitudinii cu care am tratat fiecare comandă.
Cifra de afaceri a societăţii a înregistrat creşteri însemnate de-a lungul anilor, tendinţă menţinută şi în prezent. Societatea noastră a avut o creştere constantă şi în privinţa numărului de angajaţi datorită dezvoltării activităţii.
Deoarece ne-am preocupat continuu de calitatea produselor noastre şi pentru a raspunde exigenţelor clienţilor noştri am investit în dotarea tehnică şi în pregătirea personalului. Am achizitionat utilaje pentru executarea operaţiilor de: perfor, biguit, inseriat, colat, infoliat  şi o maşină de tipar HEIDELBERG.
Pentru toate produsele noastre am implementat sistemul de alocare coduri de bare GS1 ceea ce ne permite accesul facil în toate unităţile prevăzute cu cititoare de coduri.
Pe tot parcursul derulării diverselor contracte cu partenerii noştri de afaceri nu s-au înregistrat nici un fel de disensiuni sau litigii.
Acestea sunt motivele pentru care considerăm că Societatea CASA TIPOGRAFICĂ INTERNATIONAL SRL este apreciată în rândul partenerilor de afaceri ca având cu o bonitate foarte bună şi este partener de afaceri foarte serios.

Director General,
Iancu  Bodea
 

Sondaj de opinie

Ce produse ale Casei Tipografice va intereseaza cel mai mult?
 

Galerie


Wrong image location. There is no image at httt://casatipografica.ro/index.php
images/resized/images/stories/demo//sam-8_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo//sam-9_75_75.jpgsam-10.jpgimages/resized/images/stories/demo//sam-11_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo//sam-12_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo//sam-13_75_75.jpg

CINE E ONLINE

Avem 222 vizitatori online